Post by perdohooforkey on Feb 23, 2022 23:11:40 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dunk Shot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dunk Shot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλές μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ Dunk Shot 2022 version ▞▞▞
Θα μπορούσα να είχα δώσει 5 αστέρια, αλλά το παιχνίδι δεν έχει ένα "σώσε με"
Πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή Μου αρέσει η νέα ενημέρωση και οι δυνατότητες που δώσατε σε ευχαριστώ και στο μέλλον θα έρθει νέα νέα ενημέρωση πολύ ωραία εφαρμογή που κατεβάζω τώρα δεν έχω τόσες πολλές διαφημίσεις και αυτό είναι καλό μου αρέσει
Είναι πολύ καλό παιχνίδι αλλά όσο περνάει ο καιρός το βαριέσαι
Φοβερό... Γεμάτο διαφημίσεις... Δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι... Απροσπέλαστες ενοχλητικές διαφημίσεις... Άσχετες και ενοχλητικές!!!Τι κρίμα να καταστρέφεις το παιχνίδι για κάποια χρήματα... Είσαι ο χειρότερος...
Gamato
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Αλλά τώρα το μόνο πράγμα που βλέπω είναι αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα μαύρης οθόνης που δεν τελειώνουν ποτέ...
Πολύ καλό παιχνίδι
Δεν πειράζει, υποθέτω, οι μπάλες της τύχης πληρώνονται για να χαθούν. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, οι πρόσθετες λειτουργίες παιχνιδιού είναι τόσο διασκεδαστικές.
Dunk Shot Arcade ykc
Το παιχνίδι είναι καλό, εξαιρετικό timekiller. Αλλά οι διαφημίσεις... Οι ατελείωτες διαφημίσεις θα σας κάνουν να το απεγκαταστήσετε.
Δεν θα μπορούσατε να κατεβάσετε χειρότερο παιχνίδι, υπάρχουν πολλές διαφημίσεις πριν από κάθε προσπάθεια κατά τη φόρτωση του παιχνιδιού και μπορεί να συμβεί στα μισά του δρόμου. Επίσης όπου πρέπει να βγάλεις μερικές λήψεις από ένα γελοίο και ακατόρθωτο.
διαφημίσεις......... πραγματικά ενοχλητικό
Αυτό το παιχνίδι συνέχιζε να δυσκολεύεται και όταν επέλεξα να συνεχίσω το παιχνίδι αφού έχασα με τη διαφήμιση, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 😡😡😡😡
Εντάξει, πρώτα απ 'όλα, αυτή είναι μια εφαρμογή κέρδους από διαφημίσεις μεταμφιεσμένη σε παιχνίδι. Ο αηδιαστικός όγκος των διαφημίσεων δείχνει πραγματικά γιατί δημιουργήθηκαν αυτό και όλα τα παιχνίδια της Ketchapp (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τοπική εφαρμογή τείχους προστασίας από το Google play, προτείνω το Netguard ή να απενεργοποιήσετε το wifi για να τα αποφύγετε). Εκτός από αυτό, είναι ένα διασκεδαστικό και προκλητικό παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να ξεκλειδώσετε και ο τροχός προσθέτει μια διασκεδαστική μυστηριώδη αίσθηση στο παιχνίδι. Τα θέματα είναι διασκεδαστικά και το παιχνίδι έχει πολύ περιεχόμενο με την πάροδο του χρόνου και οι διαφημίσεις μπορούν να απενεργοποιηθούν απενεργοποιώντας το Wi-Fi ή χρησιμοποιώντας ένα τοπικό VPN (και πάλι, το Netguard λειτουργεί για μένα, αλλά κάθε εφαρμογή θα το κάνει) οπότε αυτό είναι. Επίσης, υπάρχουν πολλές μπάλες για ξεκλείδωμα με την πάροδο του χρόνου και μπορούν να ξεκλειδωθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Οι προκλήσεις είναι πολύ διασκεδαστικές και προσθέτουν μια πτυχή επιπέδων στο παιχνίδι. Αν και βρίσκω αυτό το παιχνίδι διασκεδαστικό (και θα το παραδεχτώ, λίγο εθιστικό), είμαι σίγουρος ότι η Ketchapp δεν είχε τα καλύτερα ενδιαφέροντά σας κατά την κατασκευή αυτού του παιχνιδιού. Σας προκαλώ να μην δείτε ούτε μια διαφήμιση για μια ολόκληρη ώρα. Καλή τύχη και καλό παιχνίδι!
Όταν όλα τα θέματα ξεκλειδώνουν, γιατί υπάρχει μωβ νόμισμα σε πακέτα ρόλων
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι αλά βόλεψε πιο πολύ με ταμλετ
Πολύ γρήγορο παιχνίδι. Χωρίς διαφημίσεις και χωρίς ενημερώσεις Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι
Είναι καλό να σε κρατά απασχολημένο
Dunk Shot Žaid. automat. jnk
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια arcade συγχαρητήρια°●
Οι fricken διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές
Η Εμπερίνα μαζί μου φθορά
Σε πολλές διαφημίσεις
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις και όταν παίρνεις νέο υψηλό σκορ, θα έχεις άλλη μια νέα διακόσμηση για την μπάλα.
Ένα αστέρι είναι το μόνο που λαμβάνετε για την εμφάνιση διαφημίσεων στη μέση του παιχνιδιού. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους κατά την περιήγηση στα μενού, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Σοβαρά?
Φτιάξτε ενδυματολογικές μπάλες
πολύ κακό
Ήταν το μόνο παιχνίδι που δεν ήθελα να σβήσω!!!
lol ειναι ωραια εφαρμογει καο μου αρεσε πολυ
Αυτό το παιχνίδι είναι το χειρότερο που έχω παίξει ποτέ μέχρι τώρα. Είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί
Είναι πολύ καλό, αλλά μπορείτε να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις γιατί οι διαφημίσεις έρχονται κάθε φορά
Το καλό παιχνίδι γίνεται βαρετό
Πάρα πολλές πολλές τρομακτικές διαφημίσεις😵
Ludo King™ Jocuri pe tablă gfm
Για πολλές τρομακτικές διαφημίσεις και αδύνατες μαθημάτων ή λήψεις και τόσο βαρετό!!!αυτός ο προγραμματιστής χρειάζεται τόσα χρήματα 💰!!!!!!!!.
Πολλές διαφημίσεις
καλό παιχνίδι αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Αναγκάζει ακόμη και τις διαφημίσεις αφού χάσετε και δεν επιλέξετε να αναβιώσετε, μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό να παίξετε.
Κάθε φορά που προσπαθώ να ολοκληρώσω μια χρονική πρόκληση, εμφανίζεται μια διαφήμιση, όταν τελειώνει η διαφήμιση, χάνω το χρόνο μου.
Φανταστικό, απλά και διασκεδαστικό. Μερικές φορές, μόνο μερικές φορές, λίγο βαρετό, αλλά εκτός από αυτό, το καλύτερο, παίξτε για να κερδίσετε, όχι να πληρώσετε για να κερδίσετε.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ
Πάρα πολλές διαφημίσεις και πάντα παγώνει.
Dunk Shot Žaid. automat. kfkg
Πολύ άσχημο παιχνίδι που έχω δει. Σε πολλές διαφημίσεις, εάν συνεχίσω να ενεργοποιώ τη σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο, θα εμφανιστούν χιλιάδες διαφημίσεις. Πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις.
Διασκεδαστικό αλλά ενοχλητικό Η κύρια λειτουργία παιχνιδιού γίνεται γρήγορα βαρετή και νιώθω ότι δεν καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια στις προκλήσεις και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνω ένα είδος επιπέδου 1 προσπάθειας και το επίπεδο 23 του τρόπου παιχνιδιού αναπήδησης μου παίρνει ώρες για να ολοκληρώσω, αλλά ένα πριν δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά;
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, εύχομαι απλώς να μπορούσατε να λαμβάνετε το μη ενημερωμένο dunk shot υψηλής βαθμολογίας στο ενημερωμένο dunk shot, ώστε να είναι όλα σε μία εφαρμογή.Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.
πολύ καλό, αλλά γίνεται βαρετό μετά από λίγο και πάρα πολλές διαφημίσεις που χώνονται στο πρόσωπό σας
Εντάξει το παιχνίδι αλλά είναι βαρετό
Πραγματικά ενοχλητικό όταν προσπαθώ να στοχεύσω διαφημίσεις εμφανίζονται στην οθόνη μετά από αυτό το διορθώνω ή δεν θα δώσω 5 αστέρια
Ωραίο παιχνίδι... Αρκετά εθιστικό, αλλά μετά γίνεται βαρετό πολύ αργότερα
Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του Ketcapp... Το Ketchapp έχει πολλά υπέροχα παιχνίδια αλλά όχι σαν αυτό -_-
Οι διαφημίσεις είναι τόσο απογοητευτικές