(Android) Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat вара многе кристале
Feb 23, 2022 23:14:54 GMT 7 | To Top
Post by perdohooforkey on Feb 23, 2022 23:14:54 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе кристале ▞▞▞
▞▞▞ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat 2022 version ▞▞▞
Ово је добра игра, волим је
Врло цоол игра
Требају ми све моје ствари назад изгубио сам све своје хеликоптере и мисије преко ноћи, све је нестало па ми дај све хеликоптере и стави ме на ниво 24 врати нам све наше ствари ако не, натераћемо све да престану да купују ствари од твојих глупих компанија
Игра изгледа ок, али волим да имам контроле за летење, нагињање, џојстик за горе-доле, лакше на старом.
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat እንቅስቃሴ ያለባቸው diq
престао је да ради
то је забавно
Најгора утакмица коју сам видео
Тако сам импресиониран овом игром
Не. Тако. Добро💘🤔
Концепт је у реду контроле су једноставно идиотске. Након што сам видео туторијал знао сам да ово неће бити добро. Заиста нисам сигуран зашто је дев одлучио да учини контроле претерано компликованим. Лева и десна циклична, на једној страни, кормило и гас на другој. Тако то ради остатак света.
Лагги и неуспешан. Екран се затамни сваки други пут када се појави оглас и изгубите напредак
Royal Revolt 2: Tower Defense RPG sõja strateegia Märulimängud xddq
Свиђа ми се игра! Забавно је и веома забавно. То је било све док нисам купио супериорни задњи пакет. Након употребе хеликоптера, сваки ниво заостаје, тешко га је контролисати, а рецимо да сам веома несрећан. Молимо пошаљите ажурирање за задњицу или тако нешто да би се игра играла једнако глатко као и ваши бесплатни хеликоптери. Ажурирајте што пре.
У реду је али није добро.....
Ндак биса ди пасанг 😈😈😈
КО ЈЕ ЛУДАК КОЈИ ЈЕ ИКАДА ПОМИСЛИО ДА ЈЕ ДОБРА ИДЕЈА ДА ЈЕ ХЕЛИКОПТЕР ДА ИДЕ КРОЗ ПЕЋИНЕ. ЦАВЕС БОДДАММИТ.
Летење је сјајно
Ееее
Забавна игра поглавље је цоол брате
Игра је вечера игра је цоол
Играо сам први, али овај је срање!
У реду је
Зашто копнене трупе не могу да раде оно што прави војници воле, да набаве залихе и бране ватру, уместо да трче около као луди људи
то је добра игра
Ово је смеће које не могу ни да играм
Заиста лепа игра
Заиста забавно, али смешна количина заостајања.
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat આર્કેડ rum
Огласи сваки пут када играте, наплатите уље, поправку, муницију. Или погледајте оглас за сваку од њих. УЖАСНО.
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat آرکیڈ zcsd
Грахић је срање курац
Најсрањенија игра икада направљена, не губите простор на ово смеће
Био сам заиста разочаран
Осећам се као да је ова игра знатно лошија у односу на прошлу. Ова игра, Дустофф 2 је смештена у модерну еру и могу да верујем да постоји огроман избор хеликоптера и оружја. Једини проблем је што је скоро немогуће набавити ово оружје и хеликоптере јер је игра ужасна. Дустофф је постао само центар за рекламе. Сада морате или да платите или да гледате прилог за здравље (не постоји бесплатна опција). Нажалост, ово је потпуно разочарање.
Твоја игра је срање. Стално се руши и не могу да је играм дала је на мом телефону 100 вируса, није проблем са мојим телефонима ради савршено на свему осталом, такође зашто постоји глупа трака за гориво ако не чини ништа добро играчу или игра за програмере не ради се стално руши све време и стално губим
Контроле су заиста незграпне