Post by perdohooforkey on Feb 23, 2022 23:28:20 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout zlato ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Ice Skating Ballerina 角色扮演 vyz
Ice Skating Ballerina Fabularne pdcs
Beach War: Fight For Survival ஆக்ஷன் wqm
Nebylo to příliš zábavné, ale na jeden den to stačilo
Je to krásná hra doporučuji 😊, a taky doporučuju všechny hry Coco , Coco hry jsou prostě nej 😄😊😋
Přijde mi to hezke ♡♥
VELMI DOBŘE! Hru miluji, ale má mnoho nákupů a musíte ji odložit. Líbí se mi vaše hry coco play, ale každá hra od coco play je stejná jako nákupy! Je to hezké, myslím, že je to dobré, ale nějaká vylepšení.
Je to dobrá hra doporučuji ale je tam moc nákupů za peníze. Proto dávám 4\5.
Někdy se mi to sekne, ale to neznamená, že hra není super, když se to sekne tak to není k vůli té hře to jenom váš telefon. PS: hru doporučuji.
tato hra má příliš mnoho reklam a nemohu ji hrát v klidu, miluji ji, ale musím si stáhnout celou hru, abych získal vše
pěkné, ale zamčené 🙄😒😒
opravdu dobrá hra miluji, ale je tu jedna věc, která se mi nelíbí, protože tolik z nich se mi nelíbí
Nejlepší hra na světě 😂😂
Líbí se mi to, ale neslyším zvuk, který to vydává
Hrál jsem to mnoha Timovi a začíná mě to trochu nudit
Velmi pěkná hra pro děti.
Балерина-фигуристка Ролевые fie
Líbí se mi tato hra, ale je tu problém, proč jsou úrovně zamčené, pokud nebyly nikdy zamčené, pak bych tuto hru mohl hrát velmi pěkně, takže je lepší, když uděláte tento typ hry se všemi úrovněmi odemknutí
Tato hra je dobrá, ale je v ní mnoho věcí zamčených
Není to dobré, je to dobrá hra, většina věcí je zamčená
Velmi závadné a poměrně hodně reklam.
Myslím, že tato hra je úžasná! Ale jedna věc se mi nelíbí. Že některé věci jsou skutečné peníze, které musím zaplatit. Ten díl se mi nelíbí. Všechno ostatní je skvělé!
Je těžké dát pětku, protože většina věcí je zámek a já vím, že se nikdo nepokouší utratit 20 dolarů zdarma za jeden den
Žádna z vašich mi nefunguje ani tahle vím že je tohle skvěla hra stahujte ale mě nic nefunguje
Dělá mi to radost pokaždé, když jsem smutný a hrál jsem tohle, a cítím se šťastný a líbí se mi, jak je můžeme obléknout a nalíčit, což mě baví
super hra
Deto hrat ale ti penize hruza
Ice Skating Ballerina Rollenspel msr
Je to velmi dobrá aplikace (hra)
Je to dobrá hra, ale bylo by mnohem lepší, kdyby byly některé reklamy odstraněny (kromě těch, které vám dávají předměty). Nemusím se bát, že po kliknutí na něco vyskočí reklama.
Opravdu miluji tuto hru, je tak zábavná. Trochu si myslím, že je to strašidelné s pohyby a zvuky, které postava během toho vydává, jako je oblékání a make-up, ale přes to všechno je to skvělá hra.
Mám 4 hvězdičky, protože tančím a chci dělat. Jiný tanec a skončil jsem se stejným tancem!!!! Takže pokud byste mohli říct ''Tenhle krok už jsi udělal!" To bude skvělé, pokud to skutečně uděláte! Doufám, že máte dobrý den/noc! ^w^
Je
Tohle je ta nejlepší hra, jakou jsem kdy neviděl tolik krásy se scaters wow, ale prosím, odemkněte věci, ale nemusíte se bát, ujistěte se, že si stáhnete tuto krásnou hru 😀👩🙃😍
Škoda že se to musí platit
Dám tomu 3 hvězdičky, ale nikdo nenosí masky, takže miluji její hru, ale je to opravdu dobré. Přál bych si, abyste mohli hrát dělat dvě věci společně a všechny věci mohou být otevřené, ale můžete se omluvit, ale jsem si jistý, že jsem trochu jako to
Jeto strašně dobrá hra😃
Je to super hra😄😁😄😁
HNUS 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Tato hra se mi líbí, jen začíná být trochu nudná a na VŠECHNO musíte sledovat reklamy!!!!!! A dokonce musíte zaplatit, abyste hru dostali, což někteří lidé neradi dělají.
Picovina To je
Doufám, že se nepřidává za přidáváním 😩😩
Ne tak skvělé
U spousty těchto her platíte za lékaře, ale bylo to v zastaveném hraní coco her (coco je název společnosti), ale celkově to byla zábava, takže jsem tomu dal tři hvězdy
Je to velmi zábavná hra, ale je tam mnoho zamčených věcí
Je opravdu zábavné hrát a inspirovalo mě to stát se bruslařem
Moc se mi líbí tato aplikace, tanec na ledě a všechno ostatní. Ale musí to vždy zahrnovat internet, protože i když je moje síť v pořádku, stále mi říká, že nemám internet, když opravdu potřebuji do nemocnice, kromě toho jsem 💖 aplikace
Je to pěkná aplikace, ale víte, že za většinu věcí musíte platit. Podle mého názoru není v této hře dostupných ani 50% věcí bez nákupu a to je velmi zklamání 😡.