Post by perdohooforkey on Feb 23, 2022 23:41:54 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator daşları ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 3 2022 version ▞▞▞
Bu oyun "Jungle" adlı "Jungle" dir ... Sadəcə çox və uşağın boş müdaxilə etsə, oyunda daha az əlavə olsaydı, gözəl bir oyun olacaqdır.
Yüklədikdən sonra bunu oynamaq üçün internetə ehtiyac varmı?
vay fay nan dır
Bu oyun dünya 2-yə qədər asandır, onu oynamaq çətindir
Oyun yaxşıdır, amma oynamağa başlamaq istəyəndə bəzi nasazlıqlar olur.
Bu gözəldir👌👌👍🙏😃این عالیه
Böyük oyun təəssüf ki, davam etmək üçün kifayət qədər meyvəm olsa da, 3-cü Dünyaya getməyə icazə verməyəcək?
Hey, mən son dünyanı oynaya bilmirəm, ona nifrət edirəm, cəngəllik sərgüzəştlərinin dayandırıldığını deyir, zəhmət olmasa, onu düzəldin ki, ona daha yaxşı qiymət verə bilim və qızıl almaların aldığı personajları ödəmək çox bahadır, zəhmət olmasa, 1 personajı edin. ən azı 200 qızıl alma, digəri isə 500, əgər bunu etsən, 5 ulduzla qiymətləndirərəm, uğurlar
Bu oyunu indicə əldə etdim və ondan həzz aldım, amma mən 3-cü dünyaya çatdım və o, məni ona buraxmır, ona görə də 3-cüdür.
Əla oyun! Bəs həqiqətən oflayn oyun deyil? Siz yalnız birinci dünyanı oynaya bilərsiniz və budur! bundan sonra daha çox səviyyə yükləməlisən! Onu siləcəm
Axıda yaxşıdı
İlaxa
Bu oyun həqiqətən gözəl olduğundan fikirlər təqdim etdim, mən fikirləşirdim ki, sizin gözəlliyiniz olsun, bir neçə yeni xüsusiyyət istərdim təşəkkürlər
Bu oyun mənə Rayman Lehends və Origins haqqında xatırladır, demək olar ki, eynidir, xoşuma gəlir!
Jungle Adventures 3 સાહસિક fcd
sadəcə səhvi düzəldin
Salam, mən bu oyunu sevirəm .. Bu, həqiqətən də zəhmlidir.... Təsvir etməyə söz yoxdur... Yaxşı etdin - üzr istəyirik - əyləncəli iş dostum.....,💕
Niyə biz oyuna həmişə başdan başlamalıyıq? Bununla bağlı bir şey edin
coooooooox gözel oyundu
Oyun əyləncəlidir, lakin idarəetmələr çox səhvdir. Buna görə ölmək bir neçə 10 dəfədən sonra incidir.
Çox gözəl 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Əla, amma qalan fəsilləri endirməsəm daha yaxşı olardı, zəhmət olmasa, həmişə Wi-Fi girişi olmayanlar üçün bunu düzəldin.
Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow Macera Oyunları foij
Bu oyunu sevirəm amma niyə əksər oyunlar kimi 3 can almadığınızı anlamıram. Hər dəfə yenidən yükləmək həqiqətən zəhlətökəndir.
Parlaq oyun, sadəcə olaraq, oyun zamanı reklam ala biləcəyiniz ayıbdır, əvvəl və ya sonra fikir verməyin, amma oyun zamanı bir az bezdiricidir, əks halda bu, həqiqətən yaxşıdır.
Əladır👌🏻
Çox əyləncəli və asılılıqdır...amma... Oyunda 1 3 yarı yolda kəsildi .. 5 ulduzlu bir oyun bu düzəldilə bilər.
Jungle Adventures 3 Приключения lvm
İndiyə qədər çox yaxşı idi, indiyə qədər yalnız birinci dünyanı təmizlədik, lakin bu, əyləncəli bir oyundur. Özümü yerə qoymaq istəmədiyimi tapın.
Bu oyunu oynamaq çox gözəldir və həm də heyrətamiz və maraqlıdır, AMMA OYUNUN ƏSASINDA O, ÖZÜ OYUNUR
Yeni dövrün oyunları ilə əla deyil, amma bunu hətta mən də edə bilərəm. Zövqlü. Google play / pulsuz oyunlarda onu pulsuz sınayın.
Jungle Adventures 3 Sarguzasht goab
Oyun əladır, lakin planşetdə idarəetmələr uzaqdadır və oyun çox çətindir, lütfən oraya diqqət yetirin.
Hələ yenicə yükləyirəm. Maraqlıdımı bilmirəm. Bəlkə heç xoşuma gəlmədi. Amma maraqlı oyuna bənzəyir. Ona görə də hələ ki 4 ulduz
Rəngarəng və həyəcanlı!
Yükləmə çox vaxt aparır
Jungle Adventures 3 एडवेंचर tvtm
Jungle Adventure 3 dünyanın ən yaxşı oyunudur
Bu oyun çox sərin
Bu oyun yaxşıdır, lakin siz heç vaxt uşaqlara alış reklamlarına görə onu oynamağa icazə verməməlisiniz və onlara toxunmadan onları keçə bilməzsiniz.
İlk dəfə bu oyunu daha çox sevirəm, indi bu oyunu oynamıram. səbəbi bu oyunda qartal boss fonu məni sevmir hər boss fonu daha gözəl deyil və səviyyəli səyahət çox qısadır. Mən çox tövsiyə edirəm oyun tərtibatçısı Zəhmət olmasa, hər bir boss fonunu gözəl və səviyyəli uzun edin. Mən bu oyunu təkmilləşdirməyi gözləyirəm. Xahiş edirəm 5 ulduzu doldurmağa kömək edin.
Əla oyundur 👍👍👍😃
Səviyyə 2-3 macəra ilə yığın..😭😭😭 Yalnız endirilir və endirərkən mərkəzdə dayanır..😭 Gözəl oyundur amma dayananda məyus olur..
Seçmək üçün yalnız 1 kişi xarakteri, hələ 9 qadın var. Bu nə ilə bağlıdır?
yaxşı
Az yaşlılar üçün zehni inkişafa xeyiri var. Özüm heç əl çəkmirəm. Ey uşaq qalmışdı...
səviyyə 4-4 səhvdir.. bəzən platforma görünmür, amma əslində oradadır.. və bəzən platformalar orada görünür, lakin əslində bir qədər yüksək və ya aşağı olur.
Birəz bəbə oyununa bənzəyir ama yenədə gözəldi
Gözəl oyundu amma dünya 2-cisi çox çətindir mən çox tym oynamışam amma ufff bu səviyyəni bitirməmişəm ona görə də bu oyunu siləcəyəm. Çünki onun asma oyunu....
Yalnız 4 dünya mövcud balansı orada deyil
xahiş edirəm bir jungel macəraları 4 edin və həmçinin son patronda sizə çəkic verəcəkdir
Vay... bu oyun heyrətamizdir və həzz alın mən onu çox sevirəm ərim də ondan həzz alır👍☺️
Bəli mənim cihazım güclü internetə qoşulub.. Amma hələ də bu problem baş verir.. Mən mobil data müxtəlif wifi bağlantıları kimi müxtəlif mənbələrlə sınamışam, amma hələ də ümid etmirəm ki, bu oyunu sevirəm və sadəcə ilişib qalıb məni çox pis hiss edir