Post by subriaratibna on Mar 9, 2022 10:02:49 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Biljards City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Biljards City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reāla nauda bez maksas ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Biljards City 2022 version ▞▞▞
laboratorijas
Es saņēmu šo spēli, jo tajā bija rakstīts, ka tā ir bezsaistes spēle, tāpēc es neizdzēsīšu savus datus. Es nodarbojos ar reklāmām, jo spēle bija jautra. Tomēr man radās aizdomas, ka reklāmas dedzināja manus datus, tāpēc es uzraudzīju savu joslas platumu, izmantojot tikai spēli. Es izmantoju gandrīz pusi koncerta apmēram 10 līmeņos. Es atinstalēšu spēli, ja vien to nevarēs novērst atjauninājumā.
Es piešķiršu piecas zvaigznes, ja saitēsiet ar Facebook vai Google Play. Tā kā dažkārt jūs izmantojat dažādas ierīces, ir grūti spēlēt spēli no paša sākuma. Jums būs viegli spēlēt pēdējo spēli, ja tā būs saistīta ar Facebook vai Google Play.
Diezgan garlaicīgi, nepareizi veidotie galdi ir jauks pavērsiens. Bet citādi? Ita garlaicīgi. Reklāmas padara to interesantāku. Bet, ja metieni jau ir sakārtoti, tas izņem no spēles jautrību, un reklāmas gandrīz pēc katra sitiena palēnina spēli....
Sliktākā spēle.nevar spēlēt reklāmu dēļ.
Reklāmas tagad aiz katra kadra aizņem Mikiju
Lieliska spēle, izaicinoša un ļoti reālistiska 👍👍👍.
Tas ir labi, bet publicitāte nav spēle, nav tas pats
Pienācīgs veids, kā pavadīt laiku, tikai vēlos, lai būtu vairāk spēļu iespēju, piemēram, triku sitieni un leņķi, lai redzētu tabulu
Mēģinot spēlēt jūsu, bet man pastāvīgi parādās citas spēles, es saņemu sludinājumus, bet tie parādās un paliek tur, tāpēc es nevaru spēlēt, tāpēc es to tagad izdzēšu muļķīgi
Labs laika kavëklis
Pooking - Billard City Sport psi
Pēc vienas spēles tas sasalst, nevar pāriet uz nākamo spēli
Laba aspratīva
👍😎
Pabeidzot katru komplektu, bižele nevirzās uz priekšu.
Kā sākt spēli ar reklāmu?? Ja nopietni, es atveru spēli, nospiežu pogu "play" un uznirst reklāma? Lol viegli atinstalēt!! Lol viena lieta ir reklāmas visu spēli, bet pirms pat spēlēt kādu no spēles daļām jums ir reklāma? Nav forši! 👎👎
Šī ir ļoti laba spēle, bet es nespēlēju šo spēli tiešsaistē un pārāk daudz reklāmu
forša viegla
Reklāmas ir katrā līmenī. Jūs pat nevarat spēlēt tiešsaistē, un nūjas jutība ir ļoti ātra. Es nevaru izturēt šo spēli, jo man ir jāizdara visvienkāršākie kadri, un man diezgan ātri kļūst garlaicīgi (protams, atkarībā no spēles stila, kuru vēlaties spēlēt). Līmeņi ir pārāk viegli, un dažreiz es ne vienmēr saņemu pareizu dēli, man visu laiku ir izliekta līnija. Es domāju, ka dažos aspektos tas ir labi, vienkārši ātri izspēlējot spēli pirms došanās ārā. Es neiesaku, ja esat tiešsaistes cilvēks.
Manas reklāmas pārtrauc vairāk reklāmu. Tas ir mazliet smieklīgi. Nav vērts 2 kadrus un tad 4 reklāmas katru reizi. Sakārto savu dzīvi
Tagad esmu nospēlējis 8 līmeņus bez bumbas virzīšanās labirintā, es vēlos, lai jūs to labotu, lūdzu!!
Spēle ir pienācīga, taču visam, ko darāt, ir reklāma. Izmantojiet bloķētāju, pretējā gadījumā izlaidiet šo spēli.
Pārāk daudz reklāmu, tomēr spēle patīk
Jauka spēle, bet iemāciet spēlei, kā viņi var spēlēt ārā
Labas
Tā ir lieliska spēle, tā patiešām ir tas, ko es biju meklējis. Tas ir reāli. Tā turpināt.
Šī spēle ir laba, es mīlu šo, es dzīvē nespēlēju pooking, bet paldies, ka ir spēle ar nosaukumu pooking, paldies;)
Šī spēle ir ok.
Pooking - Billiards City ખેલ કૂદ difz
Lep's World Z არკადული ukw
Pooking - Billiards City ખેલ કૂદ expl
🏅
jauki
Man patika šī spēle, taču tā sasalst, ja tā turpinās, es to izdzēsīšu
Tā ir laba spēle, bet es domāju, ka tai nav beigas, es sasniedzu 850. līmeni, bet es neredzēju beigas noguris spēlēt
Jautri triku sitieni Sabojāti, padarot vienkāršus metienus grūti ieliekamus kabatā, ja neiesitat bižele tieši kabatā. Atgādina man tos basketbola grozus karnevālos, kur metienu ir grūti izdarīt, jo mala ir nedaudz mazāka par standarta stīpām. Turklāt ir pārāk viegli saskrāpēt biželes lodi. Jautri triku kadri, tho!
ļoti labi
Labi. Viegli spēlēt. Bet pārāk daudz piebilst