(Android/iOS) Stealth Master: Assassin Ninja coduri de aur nelimitat
Mar 9, 2022 10:20:56 GMT 7 | To Top
Post by subriaratibna on Mar 9, 2022 10:20:56 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri de aur nelimitat ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Îmi place majoritatea noilor actualizări. Cu toate acestea, joc offline. Așa că acum fie cheltuiesc bani în joc, fie folosesc exclusiv o armă de corp la corp, ceea ce nu este la fel de distractiv. Obișnuiam să mă entuziasmez să văd ce armă aș putea obține la o rotire.
Jocul este grozav! Ar fi frumos dacă aș putea să-L JAC FĂRĂ TOATE REclamele! Finalizează un nivel, ad. Selectați o armă, anunț. Pune jocul jos, ad. Uită-te la joc, reclamă. Dă-mi doar opțiunea să plătesc câțiva dolari și să opresc reclamele.
Un joc cam distractiv, dar m-am plictisit foarte repede. Nu prea multă dificultate. Niveluri rapide cu reclame după fiecare nivel = la fiecare 5 -20 de secunde. Bună treabă la un joc potențial distractiv. Aș recomanda NU cere evaluarea unui joc în primele minute de la prima joacă.
Prea multe reclame
Reclame nebunești. Este un joc destul de distractiv.Aș lua în considerare chiar să plătesc pentru nicio reclamă, dar nu există nicio opțiune pentru asta. Practic, nici un meniu. Timp de redare de la 10 secunde la 30 de secunde de reclamă
Ți se bagă panouri publicitare care ocupă suprafata fin ecran pe care se află jocul și nu este nici un buton de închide
Super 1000000000000000000000000stele
Reclame. De asemenea, pierzi toate echipamentele și abilitățile între misiuni. VA trebui să vizionezi reclame pentru că nu vei avea suficienți bani pentru a începe misiunea.
Stealth Master: Juego de Ninja Acción gigi
Foarte distractiv și captivant, o mică critică, observ că numele șefilor sunt reciclate, așa că unele nume noi de șefi ar fi bine.
Acest joc este atât de distractiv și este atât de mișto încât te face să simți că ești adevăratul asasin, este mult prea distractiv atunci să stai fără să faci nimic, nu aștepta, instalează această aplicație chiar acum, fără așteptare, atât de distractiv!😀😂💩 🥋🥋🥋😀😀😀😀😀😀😀😁
În timp ce jocul este distractiv cu modul de joc, ceea ce nu îmi place este felul în care, pe măsură ce joci, dimensiunea jocului continuă să crească, pentru că continuă să crească cantitatea de date despre utilizatori. În prezent, jocul are o dimensiune de aproximativ 1 GB pe telefonul meu. Vreau să dezinstalez și să reinstalez, dar dacă o fac, nu știu dacă va trebui să reiau de la început sau dacă aș putea relua.
Acest joc este foarte grozav, destul de dezamăgitor, totuși că nivelurile și dificultatea se resetează după contractul 19. Jocul devenea provocator și distractiv. Aș vrea să fie adăugate mai multe niveluri.
Am finalizat primele două niveluri fără reclame... controlul jucătorului este fără probleme.. nu-i rău...
Îmi place acest joc, dar este un bug cu adaosurile
Nivelurile durează câteva secunde și apoi ești forțat să vizionezi un anunț. Dacă ar fi la fiecare două niveluri, ar fi bine, dar finalizați un nivel în ~10 secunde și obțineți un anunț de 30 de secunde. De asemenea, nu există un meniu real.
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulation xfr
Stealth Master Ninja Assassin Game - joc arcade de acțiune stealth cu scene de luptă grozave. În rolul ninja invizibil, jucătorul va trece nivelurile cu un
Procentul de șanse de a obține deblocări prin vizionarea unui anunț este o minciună totală. Practic, nu vei debloca ceva până când șansa este de 90% sau mai mult. Am învins prea mulți șefi și am urmărit toate reclamele pentru a avea atât de puține personaje deblocate. Să mă momeți cu 50+% șanse și să nu se întâmple NICIODATĂ nu este o șansă de 50%.
Mult prea multe reclame, iar deblocarea personajelor este aproape imposibilă. Deschideți o cutie urmărind un anunț timp de 30 de secunde și acesta pretinde că aveți șanse de 60% să deblocați personajul. Dar după ce am făcut asta pentru 50 de nivele, îmi dau seama că aceasta este o minciună uriașă. Modul de joc este suficient de distractiv, dar reclamele pentru fiecare lucru mic fac jocul de nejucat. După ce am jucat acest lucru timp de aproximativ o lună, am decis să-l dezinstalez.
Este un joc foarte tare!
După actualizare, vă obligă să utilizați jetoanele. M-ar face să cumpăr o abilitate, apoi să o închid. Îl redeschid, am 20 de jetoane dar se pare că îmi amintesc că am cumpărat unul înainte. Am cumpărat din nou unul și se închide de la sine, acum cu două abilități. A făcut asta până la nivelul 2, problema acum este că costă 25 de jetoane pentru nivelul 2, nu am atât de mult, dar jocul nu-și dă seama de asta și încă vrea să folosesc cele 20 de jetoane pe care le-a dat. Deci acum nu există nicio modalitate de a merge mai departe. A trebuit să o iau de la capăt când aveam multe
Reclame mereu forțate
Interesant!!!
Jocurile sunt distractive și toate, dar pentru că nu m-am jucat o vreme, jocul m-a numit un ratat, așa că un joc prost, de asemenea, simt că este enervant cum jocul va încerca automat să te ademenească la inamici când te apropii
Aragami 2 pe Steam
Versiunea anterioară a fost ok, a jucat offline pentru a evita spam-ul constant al reclamelor de către niște dezvoltatori cu adevărat îngrozitori și disperați. Dar noua actualizare a șters mii de monede cheltuite în joc pentru deblocarea conținutului. Acum ești forțat să urmărești o reclamă sau să plătești mai multe niveluri de valută pentru fiecare utilizare. Personajele deblocabile aveau arme de început pentru un upgrade bonus. Acum, chiar și după deblocare și actualizare, doar pune arma lor unică pentru vizionare publicitară dacă doriți să o folosiți.
Neted, excelent. M-a făcut să zâmbesc și să râd. PG-13 pentru crime,. „* * * * *”. Tocmai am început să joc, dar m-a ademenit să devin noul meu număr 1.
Joc normal și plictisitor outdated din 2018 ,cashgrab cel mai probabil ,ușor ca dracu ,developeri nu a pus nici o pasiune în ele..se vede,dar idee bună.dacă credeți ca nu și bun jucați-vă "good pizza,great pizza ".va promit nu e un mr.krabs
Acest joc este genial și destul de plăcut. Cu toate acestea, suferă de aceeași problemă pe care o au majoritatea aplicațiilor de jocuri gratuite. La. Mulți. Adaugă. Pop-up adaugă aproape fiecare etaj (care poate dura doar câteva secunde) nu este distractiv. Dacă ar scăpa de asta, atunci jocul ar fi uimitor. Oferă jucătorilor stimulente, recompense pe care le câștigă urmărind adaosuri, mai degrabă decât să-i scoți din joc. Mai mult timp de joc = mai multe oportunități pentru jucătorii tăi de a viziona un adaos. Mai ales dacă ceea ce primesc îi poate ajuta să facă mai bine mai târziu.
Excepțional de făcut. Mulțumesc. Continuați să creați la acest nivel. Grafica, imaginația și continuarea jocului sunt superbe.
Acesta este aproape un joc grozav! Nivelurile sunt puțin monotone și există o mulțime de reclame, dar chiar și așa nu mă pot opri din jocul ăsta atunci când trebuie să mă relaxez.. controalele sunt minunate! Oriunde puneți degetul devine un joystick.. Foarte intuitiv și nu l-am văzut până acum.. Este doar distractiv..
Șterg acest joc pentru că mă forțează să-l joc. După aproximativ 30 de minute, se spune „Intră în ratat!” De parcă sunt plecat doar 30 de minute și sunt forțat să joc un joc de calitate scăzută și un joc stealth Oricum nu văd că jocul acesta este doar un joc plin de reclame și este doar un joc stealth mai rău. Ca dacă nu câștigi bani pentru că nu joc jocul, plânge pentru asta, puștiule. Numirea unei persoane aleatorii un învins pentru că nu a jucat jocul pentru o perioadă scurtă de timp. Dezvoltatorii Bech
Am lăsat deja o recenzie. Nu aici... Reclame. Toate reclamele. 1/4 din jocul tău este reclamă. Timp de joc distractiv, când de fapt apuci să joci. Ar fi putut fi un joc grozav, dar ești absorbit să vizionezi reclame pentru orice.
Kit montare cooler am4 : Cautare
Jocul în sine este misto. Nimic cu adevărat inovator în ceea ce privește jocul, dar totuși unic în felul său. Problema este literalmente după fiecare etapă în care te vei confrunta cu o reclamă. Nu că l-aș cumpăra oricum, dar nu există nici măcar o opțiune de a dezactiva reclamele. Chiar omoara jocul.
Ar putea fi un joc grozav. Dar, din păcate, este creat exclusiv pentru a împinge reclame. Reclame după fiecare nivel. Nimic decât reclame. Nu juca.
Înțeleg că acești dezvoltatori trebuie să facă bani cumva. Dar cantitatea de reclame pe acest joc este pur și simplu ridicolă. La fiecare 10 secunde este un alt anunț. Practic, instalați un anunț cu jocuri demo în el, mai degrabă decât un joc cu câteva în plus.
Îmi place acest joc greu, unii oameni spun că este greu, dar pur și simplu nu sunt atât de buni și ar trebui să îl descărcați și, de asemenea, este bine dacă există un anunț după fiecare nivel. Jocul este grozav, dar adăugați mai multe lucruri.
Stealth Master: Assassin Ninja แอ็กชัน nwj
Este un joc distractiv, dar petrec mai mult timp urmărind reclame decât jucând jocul. Eliminați 75% din frecvența anunțurilor, apoi evaluarea mea va crește.
Joc distractiv, dar WOW ACESTE ANUNȚURI sunt COVĂȘȘIRSĂTOR DE RIDICULE! Înțeleg necesitatea lor pentru F2P, dar acest lucru este exagerat. Suficient pentru a mă face să dezinstalez acest joc. Este regretabil pentru că părea distractiv.